Zand in je bilspleet!

Nog anderhalve week. En dan terug naar de heksenketel die men zen noemt. 🙂

Vandaag nog wat reisherinneringen bekeken van Petra en Bruno, supersympa uitbaters van B&B De Weide Wereld, (www.deweidewereld.eu), in Beernem, een aanrader! De kamers van hun gastenhuis alleen al doen dromen: Cochin, Aleppo, Siwa … We bladeren door hun fotoboek  van Indonesië. De boeddha’s, de gerechten, de geuren en kleuren die van het blinkende papier afspatten. We zoeken hotels, schuimen Hotelscombined af, Venere, Booking en Agoda, checken de Lonely Planet (ja, nog steeds, maar nu ook online), lezen blogs. Jep, we zijn er klaar voor. Niet voor Bali of Java weliswaar, wel voor Thailand, opnieuw, zacht als zijde, buigzaam als bamboe *, de beate glimlach, het glimmende blinkende Bangkok, de vrouwen die mannen zijn en omgekeerd, Mae Sot, Ko Yao Yai,  Chiang Rai, wierook, afdingen, AC en zand in je bilspleet!

* Sjon Hauser

One comment

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s