Where have all the dolphins gone?

Onverrichterzake teruggekeerd van het dolfijnen spotten. Ze waren er wel, de kwetterende snoodaards, maar twee uur vroeger. Onze schipper-gids had ons verzekerd dat acht uur ‘s morgens een goed uur was. Beter dan zes uur ‘s morgens, wanneer de massa’s toeristische bootjes het moeilijk maken om een glimp van de speelse zeebeesten op te vangen. Niet dus. Daarbovenop was de zee ruw, onze kinderen onrustig en stond het water ons aan de lippen.  Nu ja, het kan niet alle dagen frieten zijn.

One comment

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s