Jonge goden

 

Voor de jonge goden, Aussies van vijfentwintig jaar en meer,  is dit het paradijs. De golven berijden, lijf en leden gebronzeerd, zij het ‘geabimeerd’ door scooter-valpartijen of surf-accidenten, ijsgekoeld bintangbier drinken, en op donderdagavond een party in de

Cashew-Tree, een irreëel eethuis, met wholesome food, veggieburgers, surf & turf, pompoenlasagna met geroosterde pinda’s.

Jimbaran. Het zuiden van Bali. Prachtige, ruwe kust, met zware golven, surfers en gezellige chalet-achtige guesthouses die opklimmen tegen de klif. De stranden, Balangan met ‘the perfect wave’,  zijn van rots, met hier en daar wat toevallig zand. Als de zee wegtrekt, blijft een soort gatenkaas over, kleine zwembadjes, ideaal voor de kinderen. Lux is naarstig in de weer, verhuist steentjes van de ene poel naar de andere. Ella en Marie-Lou springen over de uitdeinende golfjes.

Ons reisritme neemt vorm: traag, zonder verwachtingen. Mooi zo.

 

4 comments

  • Heel blij te horen van dat rustige reisritme zonder verwachtingen…. Dat is de kunst : )

  • Hm zou dat ook wel willen, nu nog de andere huisgenoten overtuigen… Vrees ervoor… Ik trek me dan maar op aan jullie prachtige foto’s… en wie weet… is er nog eentje manipuleerbaar 😉 Geniet ervan, gasten, met volle teugen!!

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s