La douce, Zomer 2020

Het is een trip door Frankrijk geworden. Geen Azië thx to je -weet-wel-wie/wat.

Eerst richting Cladech in de Dordogne, waar Pépérigord en omoe, na 20 jaar, hun laatste keer de zomer doorbrengen. Toch wel een emotioneel afscheid.

Vandaaruit rijden we richting Vanzay, op anderhalf uur van La Rochelle.

Daarna gaat het opnieuw – logisch als we zijn – naar het zuiden, Fanjeaux, op een middeleeuwse boogscheut van Carcassonne.

La Malvie, onze eerste week

Marktjes, historische dorpjes en kastelen, prachtige natuur en zwembaden.

Cadouin & Monpazier

Saint-Cyprien

Sarlat- la- Canéda

Belvès

Goodbye Dordogne, So long Cladech …

Bedankt voor al die mooie jaren.

4 comments

 • Helaba !
  De Leenaertjes ! Hoe gaat het met jullie !? Tof dat ik jullie nog eens terug zag, ook al is het maar op foto ! Vrijdag vertrekken wij ook naar Frankrijk met ons camperbusje richting Auvergne om ook net als jullie wat rond te trekken ! Bij ons was er groot nieuws ! Ik ben ondertussen opa geworden ! Onze jongste dochter is bevallen van Raf ! Op de nationale feestdag van Frankrijk dan nog ! En…..ons Miet en ons Sien zijn ook in verwachting !
  Zo zie je maar ….drie dochters….alle drie in hetzelfde jaar ! De corona was dus niet altijd kommer en kwel blijkbaar ! Sparen jullie nog een beetje mooi weer voor ons ? Een hele dikke knuffel van jullie oude meester….(vooral aan Luxiepuxie ! want die durf ik bij momenten nog wel eens een beetje missen !) Nog veel plonsplezier in het zwembad !
  Meester Martin

 • Niet te geloven ! Weer een jaar later !!!!! Wat vliegt de tijd !!!!
  Ondertussen drie keer opa geworden ! Raf…de oudste is ondertussen al 1 jaar oud …Tuur is onze tweede kleinzoon en is al 8 maand oud en er is sinds januari ook een kleindochter ! Noor ! Die is al 6 maand ! Niet te doen ! Wat zijn we gek op die kleine baby’s ! Jullie doen precies onze huwelijksreis ! 37 jaar geleden deden wij die eilanden ook en ….het was er toen ook zo warm !
  An en ik zijn net terug van een fietsvakantie in Duitsland. We begonnen in de Eifel maar kregen er de zondvloed over ons ! Nog nooit meegemaakt….zoveel regen ! Jullie zagen waarschijnlijk wel de gevolgen…;Huizen weggespoeld, overstromingen, modderstromen, niet te doen… Gelukkig waren wij tijdig weg und haben wir die Romantische Strasse gemacht am Fahrrad ! Viel schnitzels und kartoffelen mit mören und swiebeln…!
  Ja nog steeds op Pius…
  Nog 1 schooljaar !
  Ben ondertussen 60 jaar en ik mag nog 1 jaartje het eerste leerjaar doen….na twee coronaschooljaren zou ik me nog graag 1 keer volledig smijten….en dan …op pensioen !
  Doe in ieder geval heel veel groeten aan die drie schatten (sorry) vier schatten en geniet verder met volle teugen !
  groetjes Martin (meester)

  • Hey meester Martin, altijd leuk om je te horen! Nog een schooljaar, en dan fulltime genieten van camper en kleinkinderen! Vele groeten van ons allemaal!

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s