Victoria and Christmas (Cornwall 2016)

Landhydrock, gebouwd in 1620 door de familie Robartes, op 19 minuten van onze deur. De website zegt het allemaal: ‘Christmas robins will guide kids through our garden trail which ends in the magical thatched cottage – lit with a Christmas tree, with garlands, wreaths and candles in the windows.

Een Victorian mansion, aangekleed voor Kerstmis! Ho ho ho! Overdadige slingers, kaarsen, scones, melige kerstkaarten, sing alongs,  Rudolfs en bells en van die dingen … Dat moeten we zien!  De tuinen,  met glimmende kerstballen als rozen en de kasteelvilla zijn inderdaad superb, maar de versiering minder overdadig dan verwacht. De keukens zijn indrukwekkend. De lambrisering gezellig. De Robartes kijken vanuit hun lijsten op ons neer. De kinderen verkleden zich in de tijd van toen.

 

 

 

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s