Gay mob of Jakarta

Onze laatste namiddag en avond in Indonesië spenderen we in het hippe FM7 Resort Hotel Jakarta, letterlijk naast de Soekarno Hatta internationale luchthaven. Zo zijn we zeker dat we morgen niet vast komen te zitten in een fille, de plaag van dit land. Of één van de plagen van dit land …

Het FM7 heeft een supertof zwembad, met sauna, stoombad, 25-meter bad, ijsbad en heet bubbelbad, en de kinderen … ze stomen, buitelen, ‘saunaën’, ijsbaden … Ella zwemt voor het eerst acht lengtes achter elkaar. Dat brevet van tweehonderd meter is dus ook al binnen (hashtag* eat this CLB!).

Het zwembad annex fit- en fitness center, is ofwel A/ een gay-let’s-get-together place,of B/ een maffia-who-we-gonna-kill-meeting spot. De twee opties, toegegeven liggen nogal ver uit elkaar, maar ik heb echt mijn twijfels. Een zootje mannen dat in boxershorts, languit op ligbanken, sigaretten smoort, ondanks een tiental no smokingbordjes. Dragon-tattoos. Halskettingen. Geen vrouwen, behalve de diensters, die onmiddellijk reageren op het handjeklap van de blote venten.

 

* geen idee hoe ik die hashtag maak op een macbook air. Ook niet met de tips op google.

6 comments

Submit a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s